top of page

ЗА НАС

ПОВЕЧЕ ОТ 20г. ЛИДЕРИ В ПРОИЗВОДСТВОТО И ПРЕРАБОТКАТА НА МЕСО И МЕСНИ ДЕЛИКАТЕСИ

Фирма ЖАР - специализирана в производството и дистрибуция на млени меса и месни полуфабрикати от свинско месо. През 2006 година фирмата построи и ново предприятие за производство на охладени и замразени пилешки и свинки полуфабрикати и разфаосвки. А през 2019  откри новото си предприятие за колбаси, сурово-сушени деликатеси и мезета.

Butcher's Cuts

НАШИТЕ ПАРТНьоРИ

Наши дългогодишни партньори са компании като ЦБА АД, Трънчев ЕООД, Пацони маркет, Анет, Болеро, Фантастико, и много други. Създадохме приятелства и зад граница, което от своя страна ще доведе до следващата ни крачка в нашето развите - предлагане на нашата марка на Европейския пазар.

Korean Barbecue

КАЧЕСТВОТО Е НАЙ-ВАЖНО
ЗА НАС

Ние сме на мнение, че високото качество, новаторството и подобрението на рецептите, внедрените европейски технологии и спазването на високи хигиенни норми е предпоставка за гарантиран успех на целевия пазар и бързото развитие на нашето предприятие. Изпълняваме индивидуални поръчки на клиенти, като овкусяване, грамиране и мариноване. Транспорта извършваме ние със собствени хладилни коли, с което гарантираме бързина и сигурност при доставките.

bottom of page